INTEKAS TERVISESTAAR CEITHI MYLEEN’IGA

TUTVUSTA ENNAST PALUN...

Olen Ceithi Myleen, mul on kolme-aastane tütar ja töötan ripsmetehnikuna, mis tähendab, et istumist on palju :D

MIKS SA KANDIDEERISID FITLAP TERVISESTAARI PROGRAMMI?

Võtsin koroonaajal lapsega koju jäädes 15 kilo juurde... algul ei pannud seda väga tähelegi, riided mahtusid kenasti selga, aga kui ükskord kaalule läksin, siis oli šokk suur😊 olin kurb, sest kõik varem edukalt kaotatud kilod olid märkamatult tagasi tulnud, mõtlesin, et pean kiiresti midagi ette võtma, siis meenuski Fitlap’i e-mail, milles oli tervisestaari programmist juttu, kandideerisin ruttu, sest oligi parasjagu viimane päev seda teha...


MILLINE ON SINU VARASEM KOKKUPUUDE TRENNIGA?

Jõusaaliga olen üsna tuttav, vahepeal oli mul isegi personaaltreener, aga enamasti olen vaadanud trennivideosi ja nähtut vabas vormis kopeerinud😊 LPG-d olen ka varem teinud ja kodus kuputanud.

KUIDAS TERVISESTAARI PROGRAMM VÄLJA NÄEB?

Viljandi Kehastuudio tegi mulle kohe terve kuu plaani valmis. Mul on kolm trenni/protseduuri nädalas, mis kuu lõikes  muutuvad.

MILLINE ON KAVA EESMÄRK?

Leppisime kokku, et peamine eesmärk pole kaalulangetamine, küll aga paratamatu osa sellest. Kõige olulisem on mõõdud alla saada ja rasvaprotsenti vähedada. Tegime juba ka enne/pärst pildid ja no vahe on juba silmaga märgata, mis sest, et alles kaks nädalat möödas. Minu jaoks ongi olulisem visuaal, kui kaalulangetamine, tore, et meie prioriteedid treeneritega klapivad.

MILLINE ON SINU LEMMIKPROTSEDUUR?

Isegi üllatusin, aga mulle meeldib enim EMS trenn, pärast on kuidagi eriti värske tunne ja hea energia sees.

MIS ARVAD VILJANDI KEHASTUUDIO MEESKONNAST?

Klapp on olnud väga hea – kõik on niii abivalmid... Tõesti kõik on olnud super, ei ühtegi halba sõna..

MIS ON VILJANDI KEHASTUUDIO PEAMINE ERINEVUS TEISTE TRENNIKLUBIDEGA?

Siin teevad kõik oma tööd armastusega, pole sellist liinitöö tunnet, kõik naeratavd ja on lõbusas tujus, ei pea ennast ebamugavalt tundma.

 

Eelmine
Dieet vs tervislik toitumine
Järgmine
Need 5 harjumust aitavad enesetunnet parandada

Lisa kommentaar

Email again: