Merilini suur muutus

Sellel postitusel on 1 vastus

Teekond koos Viljandi Kehastuudioga sai alguse 1.märtsil 2019.

Selle projektiga alustades lootsin, et võtan tervislikult kaalus alla ning seeläbi olen tervem ning õnnelikum. Tegelikult aga muutsin oma elu ja selle stiili.

Treener Viigiga leppisime kohe alguses kokku, et me ei võta seda kui projekti, vaid ikka kui elustiili muutust. Trennid toimusid keskmiselt korra nädalas ning võtsin juurde kaks korda kuus Mellilt LPG massaaži. Viigi vaatas üle minu senise toitumise ning nõustas mida võiks välja jätta ja mida asendada.

Toitumine üleüldse oli hell teema. Kogused, mida tarbisin, olid liiga suured ning tarbisin liiga palju suhkruseid jooke. Need viimased asendasime veega ning vahest harva lubasin omale coca-cola zerot. Pidupäevadel oli lubatud siiski väike maiustamine koogiga.

Aastaid ei ole mul korralikult toiminud menstruaaltsükkel. Ei ole regulaarne ning tihti käis ainult koos rohtudega. Ja seda siis olles erinevates kaaludes, ent korralikult ei toiminud kunagi. Väga suur oli minu üllatus, kui ilma rohtudeta juba esimesel kuul nad mind külastasid. Mõtlesin, et see on juhus.. Keha on šokis. Toitumine, trenn.. Täna, seitse kuud hiljem võin öelda, et see ei olnud juhus. Kõik toimib nagu kellavärk ning naistearst on rohkem kui rahul selle tulemusega. Rohte ei ole pidanud kordagi kasutama.

Kas see on toitumisest, trennist või lpg-st? Ma ei tea. Selle teekonna ette võtmisel ei osanud ma isegi loota sellist tulemust. See on minu jaoks suurim võit!

Teine kõige suurem muutus toimus minu peas. Suhtumises toitu, iseendasse ja liikumisse. Otsustasin, et teen seda kõike iseendale ja mitte kellegile teisele. Viigi toetas igal sammul oma positiivsusega ning sisendas, et ma suudan kõike. Õppisin ennast hindama ning jätsin maha ebaterve suhte ning leidsin inimese, kes mind päriselt armastab. See ei oleks enne olnud võimalik, kui ma iseennastki ei armastanud.

Kaalulangus oli vajalik ja kindlasti jätkan sellega. Suurim võit aga oli enese leidmine ja armastama õppimine, mida ma ei osanud oodata. Olen tervem nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Ning mis kõige olulisem - ma olen õnnelik!

Mõtled küll, et trenn on trenn. Viljandi kehastuudios on nii toetav naispere ning innustav õhkkond, et lisaks trennile on see iga kord ka teraapia. Sinna tahad veel ja veel, ikka tagasi. Suurim tänu Viigile ja Mellile, et ikka jaksate ning nii südamega teete oma tööd!

Aitäh Viljandi Kehastuudiole, et meil olemas olete!

Eelmine
Priscilla EMS-treeningu esmakogemus: skeptisismist sai hoopis hasart
Järgmine
Maarika edulugu

1 vastus

Tubli oled! Ära joo zero jooke- need tõstavad veresuhkrut mitu korda rohkem kui originaalid! Terje, 3. oktoober 2019

Lisa kommentaar

Email again: